LHB-Liiton kesän tapahtumat

LHB-Liitto järjestää kesän aikana livetapaamisia jäsenilleen kesäkuussa Helsingissä ja elokuussa Turussa.

Helsingissä KE 28.6.2023 klo 14:00

Tervetuloa ryhmäretkelle homoaiheiseen museoon Helsinki Pride-viikolla! Taiteeseen ja homohistoriaan tutustumisen jälkeen menemme kahvittelemaan hyvässä seurassa. LHB-Liitto tarjoaa jäsenilleen kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Taiteen tutkailun ohessa pääset tutustumaan yhdistyksen muihin jäseniin.

Taidemuseo sijaitsee Helsingin keskustan alueella hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella (tai noin 20 min kävelymatka päärautatieasemalta). Museoon on ilmainen sisäänpääsy ja vierailuun sisältyy n. 1 h mittainen yleisöopastus klo 14:30 alkaen. Tila ei ole esteetön. Tapaamme klo 14 museon sisäänkäynnin edessä.

Vierailun jälkeen suuntaamme läheiseen kahvilaan, jossa yhdistys tarjoaa jäsenille pullakahvit ja -teet! Tarkkaa kahviaikaa ei ole, sillä aloitus riippuu museoretken pituudesta.

Tapahtuma on puoliavoin eli toivotamme jäsenen seuralaisina tervetulleeksi myös kavereita, jotka eivät vielä ole jäseniä, mutta haluaisivat tutustua Liittoon sekä ihmisiin sen takana.

Lähetämme lisätietoa retkestä ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan ma 26.6. mennessä osoitteeseen tapahtumat@lhb-liitto.fi, niin lähetämme lisätietoja sinulle mahdollisimman pian/viimeistään ti 27.6 mennessä. Voit ilmoittautua pelkästään museoon tai pelkästään kahville, tai molempiin. Mikäli ilmoittaudut vain kahville, niin ilmoita jokin yhteystieto, josta sinut saa nopeasti kiinni, jotta voimme antaa lennosta sijaintitietoja. Mikäli tuot mukanasi kavereita, niin ilmoita heidän lukumääränsä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Helsingissä PE 30.6.2023 klo 16:00 alkaen

Tervetuloa nauttimaan kesäpäivästä yhdistyksen puistopiknikille Helsingin keskustan alueelle pe 30.6. klo 16 alkaen! Tule tutustumaan muihin jäseniin sekä keskustelemaan pride-viikon fiiliksistä.

Piknik on puoliavoin eli toivotamme jäsenen seuralaisina tervetulleeksi myös kavereita, jotka eivät vielä ole jäseniä, mutta haluaisivat tutustua Liittoon sekä ihmisiin sen takana.

Yhdistys tarjoaa osallistujille alkumaljan ja pientä naposteltavaa. Muutoin piknik toteutetaan nyyttärimeiningillä, eli ota lempiherkkujasi mukaan! Ota mukaan myös oma istuma-alusta.

Sateen sattuessa suuntaamme kahvilaan tai baariin Helsingin keskustan alueella.

Lähetämme lisätietoa tapaamispaikasta ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan ke 28.6. mennessä osoitteeseen tapahtumat@lhb-liitto.fi. Kerro viestissä seuraavat tiedot:
-otatko maljan alkoholillisena vai alkoholittomana
-mahdolliset allergiat/erityisruokavaliosi
-kuinka monta ei-jäsentä mukanasi mahdollisesti tulee
-yhteystieto, josta sinut saa nopeasti kiinni (mikäli sade iskee ja joudumme vaihtamaan paikkaa)

Lähetämme lisätietoja sinulle mahdollisimman pian/viimeistään to 29.6. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

P.S. Järjestämme Helsinki Pride -viikon aikaan myös museoretken!

Piknik Turussa LA 26.8. klo 15 alkaen

HUOM! Päivämäärä muuttunut aikaisemmin ilmoitetusta.

Järjestämme piknikin siis myös Turussa elokuun lopussa. Lisätietoja luvassa
myöhemmin erillisessä uutiskirjeessä.

Lämpimiä kesäpäiviä toivottaen
LHB-Liitto ry

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: