Liity yhteisöjäseneksi

Osoita tukesi, liity jäseneksi! Liittymällä jäseneksi takaat pääsysi vain jäsenille tarkoitettuihin LHB-Liiton tapahtumiin ja tuet toimintaamme. Jokainen uusi jäsen myös lisää painoarvoamme päättäjien silmissä ja siten tukee vaikuttamistyötämme.

Kaikki asiaamme kannattavat täysi-ikäiset ovat tervetulleita yhdistyksen jäseneksi. Myös heteroseksuaaliset tukijat ovat tervetulleita, erityisesti kannatusjäseniksi. Vaikka toimintamme onkin suunnattu seksuaalivähemmistöille, tukenne on meille arvokasta.

Jäsenmaksu on 20 €/vuosi, opiskelijoilta/eläkeläisiltä/työttömiltä 10 €/vuosi ja yhteisöjäseniltä alkaen 50 €/vuosi. Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden kalenterivuoden loppuun saakka.

Täytä ensin jäsenhakemus, kun olemme vastaanottaneet sen, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet mahdollisimman pian.

Kun yhdistys on vastaanottanut jäsenmaksun ja käsitellyt hakemuksesi, saat sähköpostitse varmistuksen jäsenyydestäsi. Käsittelyssä voi kestää useampi viikko hallituksen kokousaikataulusta riippuen.

Tarkistathan, ettei sähköpostimme ole mennyt roskapostiisi. Voit tiedustella jäsenhakemuksesi tilannetta osoitteesta jasenasiat [at-merkki] lhb-liitto.fi.

Hyväksymme henkilöjäseniksi vain Suomen kansalaisia ja sellaisia ulkomaalaisia, joilla on kotipaikka Suomessa.

Jäseneksi liittymällä hyväksyt yhdistyksen tarkoituksen, toiminnan laadun, periaatteet ja säännöt. Lue tästä tietosuojaseloste.

Esimerkiksi erillisen yhteyshenkilön yhteystiedot
Voitte kertoa vapaamuotoisesti, mikä LHB-Liiton aihepiirissä kiinnostaa.
Jäsenmaksu yhteisöille on vähintään 50 €. Ylimenevä osa toimii vapaaehtoisena lahjoituksena yhdistykselle.
Kaikille jäsenille lähetetään sähköpostitse sääntömääräiset vuosikokouskutsut. Muiden tiedotteiden vastaanottaminen on vapaaehtoista. Jos vastaat kyllä, sähköpostia tulee noin kerran kuussa tai vähemmän. HUOM: Jos vastaat ei, et vastaanota jäsenille lähetettäviä tapahtumakutsuja tai etätapahtumien osallistumislinkkejä. Tällöin et välttämättä pysty osallistumaan tapahtumiin.
%d bloggaajaa tykkää tästä: