Hallitus

Toivomme voivamme antaa vilauksen persoonista yhdistyksen takana, vaikka turvallisuussyistä kaikki hallituksemme jäsenet eivät esiinny koko nimellään. Alta löydät tietoa tehtävistämme ja mielenkiintomme kohteista!

Saat kaikkiin hallituksen jäseniin yhteyden sähköpostilla info[at-merkki]lhb-liitto.fi tai Ota yhteyttä -sivun lomakkeella.

Hallituksen 2022 esittely

Puheenjohtaja Katri

Pidän yhdistyksen ajamia asioita tärkeinä ja siksi halusin mukaan. Tykkään luoda grafiikoita somepostauksiin. Vapaa-ajalla katselen tv-sarjoja ja kuuntelen podcasteja.

Varapuheenjohtaja Iiris

Kiinnostuin LHB-ihmisten oikeuksista poliittisena teemana jo ennen kuin aiheesta tuli minulle henkilökohtainen. Olen poliittinen eläin ja pidän väittelemisestä. Rentoudun historiallisten romaanien ja Euroviisujen parissa.

Sihteeri ja tapahtumavastaava Sametti

Olen fantasia- ja psykologianörtti sekä reppureissaaja. Mielestäni homojärjestöt kaikkialla maailmassa ovat liian voimakkaasti tiettyyn poliittiseen suuntaan kallellaan ja olen kokenut vuosia, ettei minulla näkemyserojen vuoksi ole niissä mitään sijaa, vaikka kuulun seksuaalivähemmistöön.

Rahastonhoitaja ja IT-vastaava Anna

Olen ihmisoikeuksien ja vapauden vankkumaton puolustaja, ja heterona haluan kantaa korteni kekoon seksuaalivähemmistöjen puolesta. Olen kissa- ja koiraihminen henkeen ja vereen. Lisäksi olen intohimoinen sukankutoja.

Lukupiirin vetäjä Sami

Lähdin Liiton toimintaan mukaan toiveesta myötävaikuttaa moniäänisemmän ja loppupeleissä myös suvaitsevaisemman LHB-aktivismin kehittämiseen. Vapaa-ajallani harrastan lukemista, elokuvia ja lenkkeilyä.

Hallituksen jäsen Anne

Olen lukutoukka, jota kiinnostavat yhteiskunnalliset asiat. Seksuaalivähemmistöjen oikeuksien edistäminen on aina ollut minulle tärkeää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: