Museoretki Helsingissä ke 28.6. klo 14 alkaen

Tervetuloa ryhmäretkelle homoaiheiseen museoon Helsinki Pride-viikolla! Taiteeseen ja homohistoriaan tutustumisen jälkeen menemme kahvittelemaan hyvässä seurassa. LHB-Liitto tarjoaa jäsenilleen kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Taiteen tutkailun ohessa pääset tutustumaan yhdistyksen muihin jäseniin.

Taidemuseo sijaitsee Helsingin keskustan alueella hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella (tai noin 20 min kävelymatka päärautatieasemalta). Museoon on ilmainen sisäänpääsy ja vierailuun sisältyy n. 1 h mittainen yleisöopastus klo 14:30 alkaen. Tila ei ole esteetön. Tapaamme klo 14 museon sisäänkäynnin edessä.

Vierailun jälkeen suuntaamme läheiseen kahvilaan, jossa yhdistys tarjoaa jäsenille pullakahvit ja -teet! Tarkkaa kahviaikaa ei ole, sillä aloitus riippuu museoretken pituudesta.

Tapahtuma on puoliavoin eli toivotamme jäsenen seuralaisina tervetulleeksi myös kavereita, jotka eivät vielä ole jäseniä, mutta haluaisivat tutustua Liittoon sekä ihmisiin sen takana.

Lähetämme lisätietoa retkestä ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan ma 26.6. mennessä osoitteeseen tapahtumat@lhb-liitto.fi, niin lähetämme lisätietoja sinulle mahdollisimman pian/viimeistään ti 27.6 mennessä. Voit ilmoittautua pelkästään museoon tai pelkästään kahville, tai molempiin. Mikäli ilmoittaudut vain kahville, niin ilmoita jokin yhteystieto, josta sinut saa nopeasti kiinni, jotta voimme antaa lennosta sijaintitietoja. Mikäli tuot mukanasi kavereita, niin ilmoita heidän lukumääränsä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

P.S. Järjestämme samalla viikolla myös piknikin!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: