Liity jäseneksi

Osoita tukesi, liity jäseneksi! Liittymällä jäseneksi takaat pääsysi vain jäsenille tarkoitettuihin LHB-Liiton tapahtumiin ja tuet toimintaamme. Jokainen uusi jäsen myös lisää painoarvoamme päättäjien silmissä ja siten tukee vaikuttamistyötämme.

Kaikki asiaamme kannattavat täysi-ikäiset ovat tervetulleita yhdistyksen jäseneksi. Myös heteroseksuaaliset tukijat ovat tervetulleita, erityisesti kannatusjäseniksi. Vaikka toimintamme onkin suunnattu seksuaalivähemmistöille, tukenne on meille arvokasta.

Jäsenmaksu on 20 €/vuosi, opiskelijoilta/eläkeläisiltä/työttömiltä 10 €/vuosi ja yhteisöjäseniltä alkaen 50 €/vuosi. Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden kalenterivuoden loppuun saakka.

Täytä ensin jäsenhakemus, kun olemme vastaanottaneet sen, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet mahdollisimman pian.

Kun yhdistys on vastaanottanut jäsenmaksun ja käsitellyt hakemuksesi, saat sähköpostitse varmistuksen jäsenyydestäsi. Käsittelyssä voi kestää useampi viikko hallituksen kokousaikataulusta riippuen.

Tarkistathan, ettei sähköpostimme ole mennyt roskapostiisi. Voit tiedustella jäsenhakemuksesi tilannetta osoitteesta jasenasiat [at-merkki] lhb-liitto.fi.

Hyväksymme henkilöjäseniksi vain Suomen kansalaisia ja sellaisia ulkomaalaisia, joilla on kotipaikka Suomessa.

Jäseneksi liittymällä hyväksyt yhdistyksen tarkoituksen, toiminnan laadun, periaatteet ja säännöt. Lue tästä tietosuojaseloste.

Jäsen voi olla:
1. varsinainen jäsen, jolla on äänioikeus;
2. kannatusjäsen, jolla on läsnäolo- ja puheoikeus mutta ei äänioikeutta;
3. yhteisöjäsen, jolla on läsnäolo- ja puheoikeus mutta ei äänioikeutta; tai
4. kunniajäsen tai kunniapuheenjohtaja, jolla on äänioikeus.

Liity kannatusjäseneksi

Liity varsinaiseksi jäseneksi

Liity yhteisöjäseneksi

%d bloggaajaa tykkää tästä: