Vuosikokous Turussa la 25.3. klo 16

Toivotamme kaikki LHB-Liiton jäsenet tervetulleiksi yhdistyksemme vuosikokoukseen la 25.3.2023 klo 16-18. Kokous pidetään vuokratilassa Turussa. Ilmoittaudu kokoukseen sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat (at) lhb-liitto.fi ke 22.3. mennessä (mainitse mahdolliset allergiat/erikoisruokavalio kahvitarjoilua varten).

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kannatusjäsenillä ja yhteisöjäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Vuosikokouksessa mm. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto sekä valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet.

Tervetuloa kokoukseen uudet ja vanhat jäsenet! Suuntaamme kokouksen jälkeen ravintolaan syömään.

Hae mukaan hallitukseen

Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan hallitustoimintaan! Olemme pieni ja innostunut porukka. Meistä jokainen osallistuu toimintaan omien aikataulujensa, voimavarojensa ja kiinnostuksensa mukaan.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa keskustelemaan ja päättämään yhdistyksen asioista. Maantiede ei ole rajoite – kokoukset voidaan pitää etänä tai hybridinä.

Hallituksen jäseneksi voidaan valita pääsääntöisesti henkilö, joka on järjestön varsinainen jäsen ja joka ollut järjestön jäsen 3 kuukautta ja on
osoittanut edistävänsä yhdistyksen tavoitteita ja sitoutuvansa sen periaatteisiin.

Kannustamme kaikkia kiinnostuneita tulemaan mukaan – erikoistaitoja ei tarvita.

One thought on “Vuosikokous Turussa la 25.3. klo 16

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: