Kirjapiiri la 5.3.2022 Helsingissä

Seuraavan kerran kirjapiiri kokoontuu la 5.3.2022 klo 18 Helsingissä, epidemiatilanne huomioiden.

LHB-Kirjapiirissä keskustellaan lesboja, homomiehiä ja biseksuaaleja koskevasta kirjallisuudesta. Luemme kuukausittaisia tapaamisiamme varten sekä kirjallisuutemme klassikkoja että uudempia ja ajankohtaisempia teoksia, enimmäkseen fiktiota mutta myös tietokirjoja.

Kirjapiirit ovat hyviä alustoja tutustua toisiin ihmisiin: kirjallisuuden käsittelemä runsas tematiikka tarjoaa kimmokkeen laaja-alaisemmalle ja syvällisemmälle keskustelulle kuin mihin arkisemmilla kahvipöytä- tai nettifoorumikeskusteluilla on taipumus ajautua.

LHB-kirjallisuus tarjoaa hyvää materiaalia syventyä meitä erityisesti koskettaviin kysymyksiin sekä paneutua LHB-väen ”historialliseen kokemukseen”: Mikä on muuttunut LHB-ihmisten minäkuvassa ja suhteessamme laajempaan yhteiskuntaan? Mikä on säilynyt ennallaan? Ja mihin suuntaan haluaisimme tästedes kulkea?

Kirjapiirin tarkoituksena on tarjota rento ja avaramielinen sosiaalinen tila, jossa hyvin erilaiset LHB-ihmiset voisivat kohdata ja vaihdella näkökulmia, kokemuksia ja mielipiteitä.

Pitkän aikavälin tavoitteena on lopulta pitää suurin osa tapaamisistamme livenä, mutta epävarmasta epidemiatilanteesta johtuen ensimmäiset kerrat pidetään verkossa, kirjapiirin omassa Discord-ryhmässä. Samassa ryhmässä päätetään ja tiedotetaan kirjapiirin tulevista kirjoista ja tapaamisten päivämääristä.

LHB-Liiton jäsenet voivat liittyä piiriin ottamalla yhteyttä liittoon sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: