Tule mukaan kirjapiiriin

Seuraavat kokoontumiskerrat ovat tiistai 16.11.2021 klo 18 sekä keskiviikko 8.12.2021 klo 18. Kirjapiiri kokoontuu toistaiseksi etänä ja on avoin yhdistyksen jäsenille, liittymään pääset tästä. Laita sähköpostia osoitteeseen info@lhb-liitto.fi, niin saat tiedot kirjoista sekä ohjeet osallistumiseen. Lämpimästi tervetuloa!

Kirjapiirissä keskustellaan lesboja, homomiehiä ja biseksuaaleja koskevasta kaunokirjallisuudesta. Luemme kuukausittaisia tapaamisiamme varten sekä kirjallisuutemme klassikkoja että uudempia ja ajankohtaisempia teoksia.

Kirjapiirit ovat hyviä alustoja tutustua toisiin ihmisiin: kirjallisuuden käsittelemä runsas tematiikka tarjoaa kimmokkeen laaja-alaisemmalle ja syvällisemmälle keskustelulle kuin mihin arkisemmilla kahvipöytä- tai nettifoorumikeskusteluilla on taipumus kehittyä.

LHB-kirjallisuus erityisesti tarjoaa hyvää materiaalia syventyä meitä erityisesti koskettaviin kysymyksiin sekä paneutua LHB-väen ”historialliseen kokemukseen”: Mikä on muuttunut LHB-ihmisten minäkuvassa ja suhteessamme laajempaan yhteiskuntaan? Mikä on säilynyt ennallaan? Ja mihin suuntaan haluaisimme tästedes kulkea?

Kirjapiirin tarkoituksena on tarjota rento ja avaramielinen sosiaalinen tila, jossa hyvin erilaiset LHB-ihmiset voisivat kohdata ja vaihdella näkökulmia, kokemuksia ja mielipiteitä. Tavoitteena on lopulta pitää suurin osa tapaamisistamme livenä, mutta epävarmasta epidemiatilanteesta johtuen ensimmäiset kerrat pidetään verkossa, kirjapiirin omassa Discord-ryhmässä.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: