LHB-Liiton uusi hallitus on valittu

LHB-Liiton vuosikokous pidettiin hybridinä Turussa ja Google Meets -alustalla 21.5.2022. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katri. Hallitukseen saatiin kaksi uutta jäsentä, Sami sekä Sametti. Hallituksessa jatkavat myös Iiris, Anne ja Anna. Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille!

Hallitus järjestäytyi 16.6. ja valitsi varapuheenjohtajaksi viime kauden puheenjohtajan Iiris Vesalan. Uudet jäsenet Sami ja Sametti ovat molemmat jäsenistölle entuudestaan tuttuja hallituksen ulkopuolisina toimihenkilöinä: Sami on ohjannut lukupiiriä ja Sametti on ollut järjestämässä tapahtumia. Molemmat jatkavat näissä pesteissään, nyt hallituksesta käsin. Lisäksi Sametti toimii hallituksen sihteerinä.

Sihteerin paikalta vapautuva Anne puolestaan auttaa jatkossa puheenjohtaja Katria yhdistyksen sosiaalisen median tilien hoidossa. Rahastonhoitajana jatkaa Anna, joka vastaa myös yhdistyksen IT-tuesta sekä jäsenrekisteristä.

”Uusi hallitus on entistä monipuolisempi osaamiseltaan ja myös elämänkokemukseltaan, kun mukana on eri-ikäisiä naisia ja miehiä. Myös heteron rahastonhoitajamme apu yhdistyksen pyörittämisessä on ollut korvaamatonta. Ilman yhdistyksen jokapäiväisten rattaiden pyörimistä emme voisi tehokkaasti ajaa seksuaalivähemmistöjen asiaa tai jakaa tietoa”, toteaa varapuheenjohtaja Iiris.

Voit lukea hallituksen jäsenten henkilökohtaiset esittelytekstit täältä.

“Saimme uuden hallituksen kasaan ja kaksi uutta jäsentä siihen. Hienoa! Toivon, että  saamme jäsenistöltä jatkossakin palautetta, ideoita ja ehdotuksia. Otamme mielellämme jäseniä mukaan toiminnan suunnittelijoiksi ja toteuttajiksi. Laittakaa rohkeasti viestiä!” sanoo puheenjohtaja Katri.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: