Vuosikokous la 21.5. klo 15-17

Toivotamme kaikki LHB-Liiton jäsenet tervetulleiksi yhdistyksemme vuosikokoukseen la 21.5. klo 15-17. Kokoukseen voi osallistua paikan päällä Turun keskustassa tai etäyhteydellä. Ilmoittaudu kokoukseen sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat (at) lhb-liitto.fi ke 18.5. mennessä (mainitse, osallistutko paikan päällä vai etänä ja mahdolliset allergiat/erikoisruokavalio).

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kannatusjäsenillä ja yhteisöjäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Vuosikokouksessa mm. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto sekä valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet.

Hae mukaan hallitukseen

Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan hallitustoimintaan! Olemme pieni ja innostunut porukka. Meistä jokainen osallistuu toimintaan omien aikataulujen, voimavarojen ja kiinnostuksen mukaan.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa keskustelemaan ja päättämään yhdistyksen asioista. Maantiede ei ole rajoite – kokoukset voidaan pitää etänä tai hybridinä.

Hallituksen jäseneksi voidaan valita pääsääntöisesti henkilö, joka on järjestön varsinainen jäsen ja joka ollut järjestön jäsen 3 kuukautta ja on
osoittanut edistävänsä yhdistyksen tavoitteita ja sitoutuvansa sen periaatteisiin.

Kannustamme kaikkia kiinnostuneita tulemaan mukaan – erikoistaitoja ei tarvita.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: